2012. április 21., szombat

Jótékonysági Koncert a városi gyermeknap javára - 2012

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre az a jótékonysági koncert, amelynek bevétele a városi gyermeknap szervezési céljait szolgálja. Célunk, hogy minél több gyermeknek tudjon Pilis város Gyermekjóléti szolgálata, az egyházak és a civil szervezetek igényes és programokban gazdag gyermeknapot szervezni.
Ebben az évben a pilisi és a városunkhoz kötődő tagokból álló Black Magic Band zenekar vállalta a fellépést a jótékonysági koncerten. Pintér Tibor, Árvay Betti, Kovács István, Kovács Attila és Szemereczky Imre (ifj. Szemereczky Imivel kiegészülve) egy estére elvarázsolta a közönséget. Köszönjük, hogy olyan hangulatú és színvonalú koncerten vehettünk részt, amely felejthetetlen élmény és emlék marad! A jazz-es, swing-es ún. jam session örömzenés koncert újra megmutatta, hogy milyen zenei tehetségek származnak a mi városunkból is. Nagy örömünk volt, hogy Sóvári Tamás volt a koncert vendégművésze!
A koncert szervezésében részt vettek Kotyinszkiné Gajdos Szilvia és Kádár Anikó a Gyermekjóléti Szolgálattól, akiknek a segítségét nagyon köszönjük. A koncerten városunk képviselőtestülete és a Kulturális Bizottság nevében Polgárné Czerjak Judit elnök-asszony köszöntötte megható szavakkal a hallgatóságot. A Pilisi Evangélikus Gyülekezet örömmel adott helyet a koncertnek, köszönjük a büfé előkészítésében és lebonyolításában adott segítséget Czombos Anikónak és Ábrahám Katinak, és a pilisi ifi minden tagjának, Keveházi D. Sámuel vezetésével. Gyülekezetünk lelkészei, Pángyánszky Ágnes és Török Anett az est vezetésében és a hirdetésekben segítettek.
A fotókat köszönjük Pálinkás Zsófiának és Horváth Nórinak. A diavetítésre kattintva a fotók egy-egy Picasa albumban is megtekinthetőek!

Koncertfotók I. - Pálinkás Zsófi fotói


Koncertfotók II. - Horváth Nóri fotói


Köszönet a szervezőknek és a segítőknek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése