2012. április 15., vasárnap

Evangélikus Ifjúsági Találkozó - Pilis, 2012. ápr. 14.

A Pilisi Evangélikus Gyülekezet adott otthont a Magyarországi Evangélikus Egyház Északi Egyházkerülete ifjúsági találkozójának. A találkozó szervezői a Gyermek- és Ifjúsági Osztály munkatársai és a pilisi evangélikusok voltak. 
A 200 vendég és kb. 40 helyi résztvevő egy napon keresztül izgalmas programokon vehetett részt. Ez áhítatot, éneklést, koncerteket, játékot és helyben főzött közös nagy ebédet jelentett. A nap fénypontja volt a tombola, melynek fődíját, egy értékes gitárt, a pilisi ifisek nyertek!
Köszönjük a GYIO munkatársainak a fantasztikus lelkesedést és a szervezést, és a pilisi ifiseknek és a gyülekezet vezetőinek és tagjainak a szuper lebonyolítást, a háttér megszervezését, a finom ebédet és az egyedülállóan pilisi jó hangulatot!

A fotókat köszönjük Berki Viktóriának és Pálinkás Zsófiának! A diavetítésre kattintva a fotók egyenként is megtekinthetőek egy Picasa albumban!Az ifjúsági napról további fotókat tekinthetünk meg a következő webhelyen. A fotókat Pálinkás Zsófia készítette!
Pálinkás Zsófia Picasa albuma a kerületi nap fotóival

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése