2012. április 1., vasárnap

Zenés Passiói Istentisztelet 2012

Virágvasárnap estéjén zenés passiói istentiszteletre került sor a Pilisi Evangélikus Gyülekezetben. Jézus szenvedéstörténetét konfirmandusaink szülei olvasták fel úgy, hogy gyermekeik nem tudtak róla, hogy a szülők is vállaltak szolgálatot az istentiszteleten. A meglepetésen túl azt is célul tűztük ki a szülők bevonásával, hogy a gyermekek is lássák, hogy fiatalok és felnőttek egyaránt tudnak szolgálatot vállalni a gyülekezet közösségében.
Az istentisztelet másik nagy ajándéka az IZSÓP énekkar szolgálata volt, akik Jansik Ildikó vezetésével a passió részei között gyönyörű énekeket énekeltek. Az egész istentiszteletei közösség lelkében mélyen megérintve hallgatta az énekeket, hogy Isten szavára még figyelmesebben, még nagyobb átéléssel tudjunk ráhangolódni. A jeruzsálemi bevonulásról Pángyánszky Ágnes lelkész mondott el egy meditációt az ismeretlenből ismerőssé váló Jézusról.
Köszönjük minden szolgálattévő segítségét, és szeretnénk folytatni gyülekezetünkben a minél többeket bevonó szolgálatot, Isten dicsőségére és az egyház épülésére!
A fotókat köszönjük Berki Viktóriának! A diavetítésre kattintva egy Picasa albumban egyenként is megtekinthetőek a fotók!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése