2012. október 12., péntek

72 óra kompromisszum nélkül - a pénteki program

Gyülekezetünk ifjúsága önkéntes szolgálatáról mesélnek az alábbi fotók. Programunkat reggeli énekléssel és imádsággal kezdtük, majd a Pilisi Evangélikus Szeretetszolgálat Nappali Klubjában töltöttük a délelőttöt énekléssel, Kovács Barbi teológus hallgatónk áhítatával és kézműveskedéssel. Gyülekezetünk hittanosait látogattuk meg ezek után hittanórákon, ahol Félixné Berinszki Edit hitoktató, Jansik-Németh Nikolett hitoktató és Török Anett lelkész vezetésével folytak a hittanórák.
Az ebédet mi magunk főztük, majd délután idős emberekhez mentünk el segíteni. Az esti program közös volt az egész ifivel. Berki Viki nagyon finom bográcsban főtt paprikás krumplit készített, amit egy nagy ifis vacsora keretein belül fogyasztottunk el.
A programban részt vevők nagy része ezek után a parókián aludt, hogy a szombati napot majd egy közös reggelivel és további önkéntes szolgálatokkal folytassuk. Az egész nap és program fő szervezője Czombos Dorottya hittanár-szakor hallgató, akinek köszönjük a szervezést és a lelkesítést!
A fotókat Kovács Károly, Krámer György, Berki Viktória és Pángyánszky Ágnes készítették. A diavetítésre kattintva a fotók egyenként is megtekinthetőek egy Picasa albumban.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése