2010. december 17., péntek

M.Is.K.A. koncert és a karácsonyi cipősdobozok

Csadó Balázs (M.Is.K.A. együttes) ötlete volt a karácsonyi cipősdoboz gyűjtés rászoruló gyermekek részére. A pilisi evangélikus ifi megvalósította ezt az ötletet, mégpedig úgy, hogy a gyűjtés egy M.Is.K.A. koncerttel ünnepeltük meg! 86 karácsonyi cipősdoboz gyűlt össze, amiket a konfisok, ifisek, családok és Bibliaórások hoztak, és Pilis város önkormányzatának Gyermekjóléti Szolgálatán keresztül juttatunk majd el pilisi gyerekeknek.
A koncert fantasztikusan sikerült, igazi fiatalos, karácsonyi hangulat vette kezdetét péntek este a gyülekezeti teremben. Több mint 50-en gyűltünk össze, és fiatal családosok is csatlakoztak hozzánk! Mindenkinek nagyon köszönjük az adományokat, olyan jó volt megtapasztalni, hogy milyen szívesen adnak emberek és éreznek együtt olyanokkal, akiknek szükségük lehet a mi segítségünkre is. Bárcsak ezt az adakozást, a javaink igazságosabb szétosztását gyakrabban meg tudnánk élni.
Az estén nagyon sok fotó készült, ezeket egy diavetítésben itt mindenki megtekintheti. Majdnem 300 db fotó van, ezért ha valaki böngészni szeretné még őket, érdemes a fotókra kattintani, mert egy picasa albumban is megtekinthetőek!
Köszönjük az estét Csadó Balázsnak és együttesének; Jagyugya Eriknek, aki a szervezésben és hangosításban segített; Keveházi D. Sámuelnek a gitározásért; Galbács Adrinak, aki díszített és a teaházat szervezte; Czombos Dórinak, aki a facebook-on hirdette az alkalmat, Horváth Nórinak, aki fotózott; Török Anettnek és Lázárné Tóth Szilvinek a lebonyolításért, és mindenkinek, aki itt volt, cipősdobozt készített és jól érezte magát :-)
Adjon mindannyiunknak az Úr békés, áldott karácsonyt, amelyben valóban Jézus megszületését és a szívünkben is megszülető szeretetet ünnepelhetjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése