2012. augusztus 16., csütörtök

A bábozás csodája - pilisi evangélikus gyerekek hittantábora

A mai napon ért véget gyülekezetünk hittanosaink nyári táborozása. A tábor különlegessége a bábozás művészetének megtanulása volt, ebben segítségünkre volt Palocsay Kata kolozsvári bábművész és leánya, Hatházi Rebeka. Kata és Rebi vezetésével a gyerekek a Teremtés történetét mutatták be bábok és különböző zenei eszközök segítségével. A négy napos felkészülés után szülők és családtagok előtt adták elő hittanosaink a begyakorolt darabot, mindenki nagy örömére.
A tábor vezetői voltak még Török Anett és Pángyánszky Ágnes lelkészek, Keveházi Márta kántor, Kovács Barbara teológus hallgató, Osvalda Mariann óvodapedagógus és Keveházi D. Sámuel hittanár szakos hallgató. Minden vezetőnek és kolozsvári vendégeinknek is köszönjük szolgálatukat és munkájukat!
A hittantábortábor helyszíne a pilisi Sipitó Pihenőpark volt, köszönjük minden munkatársuk kedves és áldozatkész segítségét!
Az alábbi fotósorozatot Pángyánszky Ágnes készítette. A diavetítésre kattintva a fotók egy Picasa albumban is megtekinthetőek!



Török Anett fotói a hittantáborról:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése