2009. december 20., vasárnap

Gyermekek karácsonyi délutánja

4 gyertya ég már az ádventi koszorún és karácsonyig négyet kell még aludni. Miközben a gyerekeket leginkább az utóbbi érdekli, mi felnőttek kicsit aggódunk, hogy újra ünnep jön, újra egy lehetőség, vajon hogyan tudunk majd élni vele. Ebben a karácsonyi forgatagban ezen a mai délutánon üde színfolt volt a karácsonyt váró gyermekek öröme. Énekeltek, táncoltak, szegfűszeges narancsot készítettek...
Néhányan közülük (ahogyan a képek is mutatják), már hetek óta lázasan készülődnek. Ma táncolt először a szülők, nagyszülők és a gyülekezet előtt az Iciri-Piciri néptánc csoport Pintérné Klein Zsuzsanna vezetésével. A képek magukért beszélnek :-), és reméljük, minél többször láthatjuk ezeket a gyerekeket táncolni és énekelni, keresztyén és népi hagyományokat őrizni.

A karácsonyi éneklés is közelebb hozta hozzánk az ünnep hangulatát, de segített még a nagyifisek közelgő betlehemese is, amelyet itt a gyerekek szeretetvendégségén is előadtak.

Adjon az Isten mindannyiunknak békés és áldott karácsonyt és örvendeztessen meg bennünket minél gyakrabban ügyes és aranyos gyermekműsorral, békés délutáni közösségi együtléttel, szép dallamokkal és finom süteményekkel, teával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése