2012. március 3., szombat

Kolozsvári testvérgyülekezetünk pilisi látogatása

Március első hétvégéjén a Pilisi Evangélikus Gyülekezet vendégeket fogadott erdélyi testvérgyülekezetéből, a Kolozsvári Evangélikus Gyülekezetből. Adorjáni Dezső püspök úr és Kalit Eszter lelkészjelölt, aki korábban hatodévesként a pilisi gyülekezetben szolgált, egy 14 fős csoporttal érkezett. A kolozsvári konfirmandusokból és szüleikből álló csapat egyben részt vett egyházunk Bábfesztiválján is.
Péntek este közös ifi órát tartottunk. A népes csapat együtt énekelt, játszott, áhítatot tartott, majd közös vacsorán vett részt. Jó volt találkozni, megismerkedni, kapcsolatokat építeni és megnézni a kolozsvári fiatalok bábjátékát, amelyet Palocsay Kata bábművész és egyetemi tanár tanított be.
Hálásak vagyunk a találkozás lehetőségéért, a közösen eltöltött hétvégéért és bízunk benne, hogy még nagyon sok ilyen találkozásban lehet részünk!
A vendégeket pilisi ifisek családjai fogadták, köszönjük, hogy igazi keresztyén vendégszeretetben részesítették a kolozsvári testvéreket! A fotókat Pálinkás Zsófia készítette, és a diavetítésre kattintva egy Picasa albumban is megtekinthetőek. A vacsora elkészítését köszönjük Berki Vikinek, Török Anettnek, Kovács Barbinak, Keveházi Mártának és Krámer Györgynek. Keveházi D. Sámuel és Arató Lóránd a hangulatos éneklésről gondoskodtak, Pángyánszky Ágnes az est levezetéséről és az áhítatról.  
És köszönjük a pilisi ifisek segítségét és lelkes részvételét ezen a közös ünnepen is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése