2012. december 17., hétfő

Ádventi Forgatag 2012

Ádvent 3. vasárnapján ádventi vásárt rendeztünk gyülekezetünk parókiájának udvarán. Nagy örömünk, hogy a sok-sok lelkes készülődés meghozta gyümölcsét - sokan ellátogattak hozzánk, nagyon jó hangulatú gyülekezeti/városi napot tölthettünk együtt.
Mindenki örült a kézműves vásár lehetőségének, a finom falatoknak, a karácsonyi koncertnek és a hangulatos napnak.
Vásárunkat együtt szerveztük a Gyermekjóléti Szolgálattal. 2012 karácsonyán is meghirdettük a cipősdoboz akciót, a rászoruló gyermekek karácsonyi megajándékozására.
A cipősdoboz akció során karácsonyi jótékonysági koncertet adott a vásár estéjén a Signal Zenekar.
Köszönjük egész gyülekezetünk nevében mindenki áldozatos segítségét, szervezői és lebonyolítói munkáját, és az adományokat, melyekkel gyülekezetünk munkatársai, tagjai és ifjúsága, a Tűvarázs kézműveskör, a Barátság és a Vidám Tavasz Nyugdíjas Klubok, a Pilisi Evangélikus Szeretetszolgálat, Pilis Város Önkormányzata és Gyermekjóléti Szolgálata, a Signal Zenekar, a Sipító Pihenőpark, a Jenci Húsbolt, a Kreatív Hobby Bolt, a Kati Virágbolt és minden a vásáron árusító támogatta ezt a programot és ezen keresztül gyülekezetünket és városunkat. Külön köszönjük Lasán Pál szervezői munkáját és az önkéntesek munkáját!
Köszönjük Pálinkás Zsófiának a vásáron készült fotókat! A diavetítésre kattintva a fotók egy Picasa albumban egyenként is megtekinthetőek!
Bízunk benne, hogy ennek az először megszervezett ádventi programnak az elkövetkezendő években is lesz folytatása!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése