2012. október 5., péntek

BB - azaz konfisok befogadó bulija 2012

A 2012/13-as tanév új konfirmandusait köszöntötték gyülekezetünk ifisei a már hagyománnyá vált BB bulin. Az X-faktor mintájára Pilis-faktort rendeztek, melynek zsűritagjai Berki Viktória, Keveházi D. Sámuel, Kovács Károly és Pálinkás Ádám voltak. Az ő feladatuk volt, hogy a 4 csapat különböző produkcióit (ének, tánc, pantomim jelenet, kvíz) értékeljék. Mindebben segítségükre volt Malik Helga és Tóth Roland, akik műsorvezetőként vezették végig a vetélkedőt. Köszönjük nekik, hogy ilyen ügyesen és humorosan vezették ill. zsűrizték a műsort!
A Pilis-Faktor vetélkedő után a konfisok a kisifisekkel együtt a gyülekezeti teremben maradtak, a nagyifi ezalatt a Vendégházban gyűlt össze az esti nagyifis programra.
Köszönjük minden résztvevő és közreműködő szolgálatát, és bízunk benne, hogy ez a laza és vicces program is hozzájárult ahhoz, hogy az új konfisok és az ifisek megismerkedjenek és egy szép estét töltsenek együtt.
A fotókat Török Anett, Pángyánszky Ágnes és az ifi tagjai készítették. Ha a diavetítésre kattintunk, akkor eljutunk egy Picasa albumhoz, ahol a fotók egyenként is megtekintetőek ill. letölthetőek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése