2012. július 23., hétfő

EtCetera koncert Pilisen!

Fergeteges koncertet adott a finn EtCetera énekkar Pilisen. Az EtCetera énekkar és karvezetőjük Pekka Simojoki 12 év után koncerteznek újra Magyarországon. Koncert-körútjukat a Balatonon kezdték, majd Pilisre jöttek, hogy vasárnap este 7 órától templomunkban adjanak koncertet.
Az afrikai ihletésű gospel-énekek és a dicsőítő angol nyelvű dalok elvarázsolták a hallgatóságot, nem csupán a profizmusuk és a mindenkit magával ragadó lelkesedésük miatt. A dalokból és a felvezető szövegekből ill. bizonyságtételből egy hiteles Isten-hit rajzolódott ki, amelyet örömmel hallgattunk finn testvéreinktől. Velük együtt éltük át, hogy Isten Lelke hogyan volt jelen a koncerten, és hogyan töltődhettünk fel lelkileg is az énekeket, a zenét, az Isten dicsőítését hallgatva.
Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérnek hozzánk újra és folytatódik Pekka Simojoki, az EtCetera és a pilisi evangélikusok jó kapcsolata.
Köszönjük mindenkinek, aki eljött a koncertre, fantasztikus volt átélni, hogy ilyen sokan együtt lehettünk! Köszönjük minden pilisi segítőnek a koncert és a vendéglátás előkészítését! Köszönjük Pálinkás Zsófiának a fotókat!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése